Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 януари 2017 г.

Борисов към българите: Само гледайте да сте живи и здрави, за всичко друго ще ви оправям аз!






Бяхме поставени до стената на 31-ви декември след ситуацията с доставките на газ от Русия. Имаше коварен план срещу мен. Докато се усетим 20 000 щяха да са на улицата или да минат на ток и да ми сринат цялата енергийна система. Това каза премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на БТВ. Това, което финиширахме в последния ден на Новата година с повече от 2 млрд. лева приходи направихме доста. За много сектори се дадоха допълнителни пари. Тютюнопроизводителите винаги се оплакват, защото ако е некачествен тютюна, няма кой да им го купи. Хората казаха, че се чувстват като роби на тютюна. Те имат друг избор, но понеже са свикнали да гледат тютюн ние им дадохме дотация от 130 млн. Той отново припомни колко средства са отпуснати на различни сектори. За пенсионерите 150 от събраните от борбата с контрабандата. 100 млн. отидоха за мостовете, които бяха станали на юфка и щяха да паднат. 1 млрд. лева държавата прави подарък за саниране на блоковете. Заделили сме втори милиард отново за саниране за тази година. Хората се радват на топлото. Дадохме увеличение на учителите, на армията, 185 млн. лева на МВР. Дадохме и за загражденията на границата. Огромни пари се дават. Само последната седмица имаше 380 млн. лева спестявания, почти всеки българин има своя собственост и по 3-4 коли. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Стига с тия глупости, как може да обръщате внимание на бръщолевенето на разни безинтересни назначени „политици“. Абе хора, Цветан Василев ви каза, че в действителност Монтерей управлява България, Леонид Решетников в прав текст каза, че той взима решенията в България, а вие продължавате нехаете и да се връзвате на залъгалките на мафията. Не ви ли е интересно да проучвате и изследвате кои са истинските управници на България, чрез какви механизми действат, къде се събират и т.н.? Ето това са важните въпроси, но никой не се сеща, не може или може би не смее да ги повдигне.