Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 януари 2017 г.

Получих сравнително обнадеждаващ отговор на своя жалба от омбудсмана на републиката!





Какво ще кажете, как ви звучи този отговор на г-жа омбудсмана, вас питам, защо мълчите де, тъй драги ми дами и господа съдебни заседатели и заседателки?! Кажете нещо де, вашето мнение за мен има огромно значение, знаете колко много ценя вашата позиция! Има ли някаква надежда все пак да се реши някога тъй затегналата се епична административна, правна и нравствена сага, свързана с безпощадната война, която усърдни представителки на тъй арогантната образователна бюрокрация водят срещу мен?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Честно казано - нищо съществено... за жалост! Поредните препоръки, предписания и т.н., които кой знае дали ще бъдат взети предвид въобще, камо ли спазени!!! Успех в борбата!

Недко Иванов

Ангел Грънчаров каза...

Била призовала министърката и шефката на инспектората в Пловдив да се намесят по-активно и да спомогнат репресията срещу мен, продължаваща вече пета (!!!) година, да се намели или дори прекрати. До този момент те се намесваха така, че след всяка тяхна намеса репресията срещу мен ставаше още по-жестока! Да видим сега дали ще бъде същото. Аз съм изследовател и с интерес очаквам да разбера ефекта от тази препоръка на омбудсмана...

Анонимен каза...

Наистина обнадеждаващ отговор. Досегашните отговори от различните инстанции бяха повечето формални, без да вникнат в същността на проблема, докато тука г-жа Манолова явно е мислила докато е чела материалите, а предполагам, че ти следи блога още от основаването му.
Каменов

Анонимен каза...

Г-жа Мая Манолова ти посочи законните начини, чрез които трябва да се бориш с безчовечността, проявена спрямо тебе! Подобни съвети можеше са получиш направо и от адвоката си! И да действаш съобразно тях Че ЧСИ е превишил правата си - това е очевидно! Но омбдусманът ти посочва това, но той не е в състояние и в правомощия да осуети действията - неправомерните - на ЧСИ. Това може да направи само съда! Тъй като правителството е в оставка, на теб ти остава само жалбе на съда - разбера се със съдействието на адвокат. На нас много ни харесва Иливанов, стига да се съгласи да поеме защитата ти по такова дело!

Иванка Топалова

Анонимен каза...

Веднъж бях на родителска среща и попитах учителката дали може да препоръча някакви книги във връзка с предмета й. Тя отговори: "В никакъв случай! Ще се объркат!". Така е. Много е опасно човек да помръдне и на милиметър от правилните идеи и думи. Може опасно да се обърка, а и да обърка и други. Затова някъде се налага да се горят книги, например, а на други места да се наказва обсъждането на някои теми. Някои религиозни водачи пък се налага да проповядват, че човек дори заради мислите си може да гори в Ада.

В този смисъл ти, Грънчаров, действително си за убиване, само объркваш младите хора. :-)

Lydia Staikova