Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 6 април 2017 г.

Предаването "На Агората..." от 30 март 2017 г., тема: Как се провежда урок по свобода на тротоара?



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, вие като член на ДСБ, бихте ли попитали вашият съчленник, шеф на КЕВР, Иван Иванов, защо така упорито желае да увеличи цената на енергията за гражданите в република България!? Защото това увеличение ще удари и вас по джоба доста сериозно!
Попитайте го, кои са онези пазарни причини, които са го принудили да влоши живота на българските граждани! Или може би защитава нечии интереси на енергийните консорциуми, в повечето случаи руски, за чиито интереси стои вече и твоята партия ДСБ!?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, първо не съм член на ДСБ. (Имам само намерение да си подам документите за да вляза в ДСБ.) Второ, Вие сте глупак ако си мислите, че решението за вдигане на някакви цени се взема от лицето Иван Иванов. Трето, би трябвало да съзнавате, стига да имате здрав разсъдък, че Иван Иванов е в тази Комисия в лично качество, а не като представител на ДСБ. Не е зле да идете при психиатър - тресе Ви такава омраза към ДСБ, че даже започнахте на подозирате "руска връзка" при тази партия, докато у нас и децата вече знаят, че ДСБ е единствената партия, която е последователен борец срещу руската намеса в българските работи.

Анонимен каза...

Благодаря за безмисленият ви отговор! Обидите, които отправяте към мен остават за ваша сметка, като доказват вашета неспособност да водите диалог с когото и да е!