Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 15 март 2018 г.

Предаването "На Агората..." от 8 март 2018 г., тема: Кои са мъжките и женските отговорности в живота?



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Подготвяй се за това предаване , срамота е . Какви моряци в Чикаго ??? Чикаго е далеч от океана .

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, в Чикаго нема океан, ний знаем това, но има... езера, големи като морета, ерго, има моряци. :-) Погледнете на картата. Ето вижте поне това: https://aig-humanus.blogspot.bg/2017/03/8.html Ние се подготвяме за предаванията си, другарко, а Вие нема да ми говорите на "ти", не сте заслужила такава висока чест, панимаете меня?

Анонимен каза...

Другарки, недейте обижда А.Г. (не е Акушер-Гинеколог)Той освен в Ленинград, да лиже гъзЪ на другарите е бил и в САЩ да лиже гъзЪ на краварите.Човека се подготвя добре.Все пак не е лесно да правиш безмислени монолози с часове, на които дори и другаря Кастро би завидял.
Вместо да си губите времето, гледайки това нещо, си пуснете някоя турска или индийска сапунка.И от тях няма никакъв смисъл, но поне картината е добра.